Gresassa lounas ja eines eivät kuulu samaan lauseeseen. Gastronomia on käsityötä. Mechelininkadun ja Itämerenkadun kulmassa sen aste on pyritty nostamaan niin lähelle sataa kuin mahdollista, jo vuodesta 2021. Jos aamiaisen sanotaan olevan päivän tärkein, miksi lounas ei voisi olla päivän hauskin ateria?
Gresan keittiö kiertää maailman viidessä päivässä tarjoten makuja sekä Euroopan klassisista keittiöistä että maailmalta – lounarin hinnalla.
Tarjoamme päivittäin myös Gresan hapanjuureen leivottua focacciaa ja keittiön loihtimia vaihtuvia levitteitä.
Talon toimistoihin ja kokoustiloihin teemme luonnollisesti tarjoilut toiveiden mukaan mittatilaustyönä.
Maanantai
Kalkkunaa Cordon Bleu sekä perunamuusia ja chilimajoneesia L
Tapenade-ruiskalaa ja perunamuusia sekä sitruunamajoneesia L
Kasvistortellineja Koskenlaskija-kastikkeessa persiljapeston kera L
Omenapiirakkaa ja kardemumma-kermavaahtoa L
Turkey Cordon Bleu with potato mash and chili mayo L
Tapenade ryefush and potato mash with lemon mayo L
Veggie tortellini in Koskenlaskija cheese sauce with parsley pesto L
Apple pie with whipped cardamom cream L
Tiistai
Kreikkalaisia possupaistikkaita paahdetun yrttiperunan ja sitruunamajoneesin kera M, G
Puna-ahventa puttanesca ja perunamuusia sekä cremoladaa L, G
Lyttypottua ja pistou-marinoitua oliivia sekä paahdettua riisiä M, G
Mutakakkua ja mascarpone-vaahtoa L
Greek fried pork with roast herb potato and lemon mayo D, G
Redfish puttanesca and potato mash and cremolada L, G
Smash potato and pistou marinated olives with roasted rice D, G
Mudcake and mascarpone whip L
Keskiviikko
Paistettua nacho-kananpoikaa ja pepperonia sekä paahdettua perunaa M, G
Kevätkalakeittoa ja Gresan foccaciaa sekä hummusta L (G)
Kreikkalainen zucchinivuoka paahdetun perunan ja tsatsikin kera L, G
Crema Catalana L, G
Fried nacho chicken and pepperoni with roast potatos D, G
Spring fish soup and house foccacia with hummus L (G)
Greek zucchini casserole with roast potatos and tzatziki L, G
Crema Catalana L, G
Torstai
Chorizo-ryyditettyä sipulipihviä ja perunamuusia sekä habanero-hottisoosia L
Savulohi-concasse täytteistä Gresan laajahkoa lettua sekä perunamuusia ja hakattua sipulia L
Paneroitua munakoisoa ja romescokastiketta perunamuusin kera L
Pannukakku, kermavaahto ja mansikkahillo meni baariin ja… L (kysäse G)
Chorizo blasted onion steak and potato mash with habanero hot sauce L
Smoky salmon concasse filled house gigantor crepe with potato mash and chopped onion L
Breaded eggplant and Romesco with potato mash L
Pancake, creme chantilly and strawberry jam went into a bar and… L (ask for G)
Perjantai
Bolognese sun enchilladas! L
Piparjuurimajoneesilla kuorrutettua paneroitua kampelaa ja perunamuusia L
Butter-kikherne-nuggetsia ja basmatiriisiä sekä labnehia L
Pähkinäistä paahdettua persikkaa ja kermavaahtoa L, G
Bolognese your enchilladas! L
Horseradish loaded breaded flounder and potato mash L
Butter chickpea nuggets and basmati rice with labneh L
Nutty peaches and cream L, G
Lounaan hinta vuonna 2025 on 13,70 € sisältäen runsaan salaattibuffetin, talon leipää ja herkullisen lämpimän ruuan. Myös kahvi tai tee kuuluu lounaan hintaan. Tähän kuuluu myös pieni jälkiruoka. Pelkkä salaattibuffa ja leipä maksaa 10 €.
GVC-lounareita ostamalla saat 10 lounasta hintaan 125 €. Kysy tästä henkilökunnaltamme. Mikäli yrityksesi haluaa tehdä kanssamme pitkäaikaisen lounassopimuksen, ole hyvä ota yhteyttä myynti@cafeteria.fi.
Eläkeläisille tarjoamme lounaan hintaan 12,33 €.
Ruokavaliomerkinnät:
VE=Vegaaninen L=Laktoositon M=Maidoton G=Gluteeniton .
Huomioimme myös muut erikoisruokavaliot pyydettäessä.
Tervetuloa ja hyvää ruokahalua!
10.45 – 13.45
Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.
Osallisuus, avoimuus ja läpinäkyvyys ovat meille sydämenasioita – erityisesti kestävyyteen liittyen. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja mielipiteitä siitä, kuinka voisimme kehittää vastuullisuuttamme entistä paremmaksi.