YLE Studio10 är en lunch- och beställningsrestaurang i Ilmala, belägen i YLE:s studiolokal. Vi startade vår verksamhet här hösten 2016. Utöver lunch fokuserar vi under produktionstider på att servera både medverkande och publik med mat och kaffe. Restaurangen har serveringstillstånd och lämpar sig utmärkt för att ordna fester för över 100 personer.
Måndag
Pasta al forno (L)
Gordon bleu med kalkon och fläskkött (L)
Fiskpinnar och aioli (L)
Grönsaksbiffar (VEG) och citronmajonnäs (L)
Ostpotatis (L G)
Chokladmousse (L G)
Tisdag
Spenatlasagne (L)
Pannbiffar i senapssås (L G)
Rödspätta med röd pestosås (L G)
Gratinerade rödbetor med blåmögelost (L G)
Potatismos (L G)
Kaffe med tårta (L)
Onsdag
Penne alla vodka (L G)
Pyttipanna med ägg (L G)
Pollo alla salvia (kyckling med salvia) (L G)
Smörstekta gnocchi (L)
Grönsaksbiff med tomatsås (VEG)
Citronkräm med vispgrädde (L G)
Torsdag
Tortelloni med smör och salvia (L)
Köttbullar med örter (L G)
Dagens fisk med dillsås (L G)
Rövarpotatis (VEG)
Fyllda paprikor (VEG)
Plättar med grädde och sylt (L)
Fredag
Glad midsommar!
Buffé 13,70 € / Salladsbuffé 10 €
Vi förbehåller oss rätten till ändringar. Fråga gärna om andra specialkostalternativ.
Välkommen på lunch!
Lunchpriset år 2025 är 13,70 € och inkluderar en riklig salladsbuffé, husets bröd, en välsmakande varm rätt samt kaffe och en liten dessert som avslutning. Enbart salladsbuffé och bröd kostar 10 €.
Genom att köpa GVC-lunchkort får du 10 luncher för 125 €. Fråga vår personal för mer information. Om ditt företag är intresserat av ett långsiktigt lunchavtal, vänligen kontakta oss på myynti@cafeteria.fi.
För pensionärer erbjuder vi lunch för 12,33 €.
Specialkostmärkningar: VE = Vegansk, L = Laktosfri, M = Mjölkfri, G = Glutenfri.
Vi tar även hänsyn till andra specialkostbehov på begäran.
Hela buffén: 13,70 € / Salladsbuffé: 10 €
Med reservation för ändringar. Fråga gärna om andra specialkostalternativ vid behov.
Välkommen på lunch – och smaklig måltid!
Lunch 10.45–14.00
Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.