GVC-restauranger öppnar Lounasmesta Portsari i Nordsjö hamn den 15 januari 2024.
Vi serverar lunch på vardagar med en generös salladsbuffé, varm rätt och dessert.
Vi erbjuder även catering – fråga oss gärna om våra tjänster.
Välkommen!
KAFFE OCH EN LITEN DESSERT INGÅR I PRISET
MÅNDAG
Köttfärssås Bolognese (Mjölkfri, Glutenfri), Spagetti (Mjölkfri)
Teriyaki-laxbullar (Mjölkfri), Potatismos (Laktosfri, Glutenfri)
Rabarberkräm (Mjölkfri, Glutenfri), Vispgrädde (Laktosfri, Glutenfri)
TISDAG
Korvsås (Laktosfri, Glutenfri), Kokt potatis (Mjölkfri, Glutenfri)
Indisk kyckling med nötsås (Mjölkfri, Glutenfri), Gurkmejaris (Mjölkfri, Glutenfri)
Mocka-pannacotta (Laktosfri, Glutenfri)
ONSDAG
Ugnsbakade burritos (Laktosfri), Ångade grönsaker (Laktosfri, Glutenfri)
Kinesisk char siu-kycklingwok (Mjölkfri), Kryddiga nudlar (Mjölkfri)
Vetebrödpudding (Laktosfri)
TORSDAG
Mac and Cheese (Laktosfri)
Portvaktens nötköttbullar i tomatsås (Mjölkfri, Glutenfri)
Ugnsrostade örtrotfrukter (Mjölkfri, Glutenfri)
Citronmousse (Laktosfri, Glutenfri)
FREDAG
Krispig kyckling (Mjölkfri), Ädelostdipp (Laktosfri, Glutenfri), Sriracha-chilisås (Mjölkfri)
Rökt BBQ pulled pork (Mjölkfri, Glutenfri), Stekt ris (Mjölkfri, Glutenfri)
Pommes frites (Mjölkfri, Glutenfri)
Portvaktens brownie (Laktosfri)
Lunchpriset år 2025 är 13,70 € och inkluderar en riklig salladsbuffé, husets bröd, en välsmakande varm rätt samt kaffe och en liten dessert som avslutning. Enbart salladsbuffé och bröd kostar 10 €.
Genom att köpa GVC-lunchkort får du 10 luncher för 125 €. Fråga vår personal för mer information. Om ditt företag är intresserat av ett långsiktigt lunchavtal, vänligen kontakta oss på myynti@cafeteria.fi.
För pensionärer erbjuder vi lunch för 12,33 €.
Specialkostmärkningar: VE = Vegansk, L = Laktosfri, M = Mjölkfri, G = Glutenfri.
Vi tar även hänsyn till andra specialkostbehov på begäran.
Välkommen och smaklig måltid!
Restaurangen är öppen kl. 8.00–14.30 och lunch serveras kl. 10.00–14.00.
Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.