Välkommen på lunch till GVC Vuokki – efter simning eller annan träning. Eller varför inte bara komma hit och njuta av stämningen medan andra plaskar?
Förutom lunch erbjuder vi olika produkter från vår disk, goda bakverk, drycker och trevlig service.
Du kan även beställa mat från oss till dina egna festligheter – fråga oss gärna!
GVC tog över caféverksamheten i Vanda Idrottshus år 2017.
Måndag
Kebab i tomatsås (M, G), vitlöksyoghurt (L, G)
Ångat ris (VE, M, G)
Milda gröna pepperoni (VE, G, M)
Vebab i tomatsås (VE, M), tzatziki (VE, G, M)
Svartrotsoppa (L, G)
Tisdag
Vuokkis kyckling-saltimbocca i krämig bacon–salviassås (L, G, FIN)
Rostade parmesanpotatisar (L, G)
Italienska grönsaksbullar med citrondipp (VE, M, G)
Tomatig lins–kikärtssoppa (VE, M, G)
Onsdag
Ugnsrostad lax (M, G) med citron–crème fraiche-sås (L, G)
Kokta dillpotatisar (VE, M, G)
Tofu och blomkål i tandoorisås (VE, G, M)
Broccoli–färskostsoppa (L, G)
Torsdag
Krispiga kycklinglår (M, G, FIN) och mör pulled pork (M, G, FIN)
Rostade klyftpotatisar (M, G), limeaioli (M, G, innehåller ägg)
Grönsaks- och bönkroketter (VE, M, G), havrefraiche-aioli (VE, M, G)
Majs–kokossoppa (VE, M, G)
Fredag
Grillade fläskkotletter med rosmarin–rödvinssås (M, G, FIN)
Ugnsrostade honungsrotfrukter (VE, M, G)
Skånsk potatisgratäng (L, G)
Tomatig sojafärssås (VE, M, G)
Spenatsoppa med kokta ägg (L, G)
Vi förbehåller oss rätten till ändringar i menyn
Välkommen på lunch!
Lunchpriset år 2025 är 13,70 € och inkluderar en riklig salladsbuffé, husets bröd, en välsmakande varm rätt samt kaffe och en liten dessert som avslutning. Enbart salladsbuffé och bröd kostar 10 €.
Genom att köpa GVC-lunchkort får du 10 luncher för 125 €. Fråga vår personal för mer information. Om ditt företag är intresserat av ett långsiktigt lunchavtal, vänligen kontakta oss på myynti@cafeteria.fi.
För pensionärer erbjuder vi lunch för 12,33 €.
Mån–fre 8.30–20.30
Lör–sön 9.00–20.30
Lunch mån–fre kl. 11–14
Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.