Munkkivuoren Huudi är en av GVC-RESTAURANGERNAS nyaste tillskott.
Restaurangen har fått ett helt nytt och stilrent utseende efter en omfattande renovering. De nya lokalerna invigdes den 9 augusti 2022 när restaurangdelen öppnade. Nu väntar vi på att folk ska återvända till sina kontor, så att vi snart kan öppna det fina caféet i entréparken också.
Välkommen på en god och avkopplande GVC-lunch – nu även i Munkkivuori!
Veckomeny
13,70 €
Pensionärer –10 %
Lunchbuffén innehåller tre varmrätter, salladsbord, husets bröd, dessert och kaffe.
Måndag
Klassisk zucchini–stroganoff VE G
FISH & CHIPS–DAG M
Butter chicken – Indisk smörkyckling L G VS
Krispiga pommes frites VE G / Örtris VE G
Glass L G
Tisdag
Tofu–wings och sötsura grönsaker VE G
Ugnskorv gratinerad med cheddar L G
Torskfilé med citron–kaprissås L G
Parmesan–potatismos L G
Glass L G
Onsdag
Aubergine–parmesangratäng L G
Basilikakyckling med rostad körsbärstomatsås M G
Dagens fisk i lime–kokossås med avokadosalsa L G
Annans potatis L G / Fullkornsris VE G
Rabarberpaj L / Glass L G
Torsdag
Majs–zucchinibiffar VE G
Krispiga fläskkotletter med rikliga tillbehör L G
Festliga midsommar–abborrbiffar från kvarteret L G
Sommarpotatis och sill L G
Glass L G
Fredag
Glad midsommar
Lunchpriset år 2025 är 13,70 € och inkluderar en generös salladsbuffé, husets bröd och en smakrik varm rätt. Endast salladsbuffé med bröd kostar 10 €.
Med GVC-lunchkortet får du 10 luncher för 125 €. Fråga gärna personalen för mer information. Om ditt företag vill teckna ett långsiktigt lunchavtal med oss, vänligen kontakta: myynti@cafeteria.fi
För pensionärer erbjuder vi lunch till priset 12,33 €.
Kaffe eller te i samband med lunchen kostar 1 €, och inkluderar en liten dessert.
Specialkostmärkningar: VE = Vegansk, L = Laktosfri, M = Mjölkfri, G = Glutenfri. Vi tar även hänsyn till andra specialkostbehov på begäran.
Välkommen och smaklig måltid!
KL 11.00–14.00
Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.