Ravintola Studio10

Italialaisesta keittiöstä inspiraatiota ammentava Studio10 on lounas- ja tilausravintola Ilmalassa, YLE:n studiotalossa. Lounaan lisäksi keskitymme studiotuotantojen aikana niin esiintyjien, kuin yleisönkin ruokailuihin ja kahvituksiin. Ravintolassa on anniskeluoikeudet ja se on erinomainen tila järjestää yli 100 hengen juhlia.

Lounaslista viikko 47

LOUNASLISTA VKO 47/ 17.-21.11.2025

Lounasbuffet sisältää kolme lämmintä ruokaa, salaattipöydän, talon leipää, jälkiruoan sekä kahvin/teen.

LUNEDí / MAANANTAI

Pasta all´arrabbiata- Tulinen tomaattipasta (L )

Maiale impanato e aioli– Leivitettyä porsaanleikettä & aiolia (L)

Pesce del giorno – Päivän kalaa (L, G)

Bistrecca barbabietola – Punajuuripihvejä (VE, G)

MARTEDí / TIISTAI

Blackout menu

Lounas tarjolla klo 10.30–13.30

Sisältää runsaan:

Buffet di antipasto – Kylmän antipasto pöydän

Ribollita- Toscanalainen keitto

dolce – Jälkiruuan

MERCOLEDí / KESKIVIIKKO

Ravioli di ricotta e spinachi- Ricotta-pinaatti raviolit (L)

Maiale al vino rosso– Possua punaviinikastikkeessa (L, G)

Scorfano al basilico- Puna-ahventa basilikan kanssa (L, G)

Verdure con tofu- Tofua vihannespedillä (VE, G)

GIOVENDí / TORSTAI  BURGER DAY

Maionese al peperoncino – chilimajoneesi (M, G)

Lollo rosso & pomodoro & cipolla rossa- Salaattia & tomaattia & punasipulia (VE, G)

Panino-Sämpylä (M) & Coleslaw (M, G)

Salsa al formaggio- juustokastiketta (L, G)

Burger di fagioli neri- Mustapapupihvi (VE, G)

Hamburger della casa- Talon jauhelihapihvi (L, G)p

VENERDí / PERJANTAI

Tortelloni al burro e salvia – tortelloni salvia- voikastikkeessa (L)

Polpette piccanti- Tuliset lihapyörykät (L, G)

Baccalà al pomodoro– Turskaa tomaattikastikkeessa (L, G)

Crespelle con spinaci– pinaattiletut (L)

LOUNASLISTA VKO 47/ 17.-21.11.2025

Lounasbuffet sisältää kolme lämmintä ruokaa, salaattipöydän, talon leipää, jälkiruoan sekä kahvin/teen.

LUNEDí / MAANANTAI

Pasta all´arrabbiata- Tulinen tomaattipasta (L )

Maiale impanato e aioli– Leivitettyä porsaanleikettä & aiolia (L)

Pesce del giorno – Päivän kalaa (L, G)

Bistrecca barbabietola – Punajuuripihvejä (VE, G)

MARTEDí / TIISTAI

Blackout menu

Lounas tarjolla klo 10.30–13.30

Sisältää runsaan:

Buffet di antipasto – Kylmän antipasto pöydän

Ribollita- Toscanalainen keitto

dolce – Jälkiruuan

MERCOLEDí / KESKIVIIKKO

Ravioli di ricotta e spinachi- Ricotta-pinaatti raviolit (L)

Maiale al vino rosso– Possua punaviinikastikkeessa (L, G)

Scorfano al basilico- Puna-ahventa basilikan kanssa (L, G)

Verdure con tofu- Tofua vihannespedillä (VE, G)

GIOVENDí / TORSTAI  BURGER DAY

Maionese al peperoncino – chilimajoneesi (M, G)

Lollo rosso & pomodoro & cipolla rossa- Salaattia & tomaattia & punasipulia (VE, G)

Panino-Sämpylä (M) & Coleslaw (M, G)

Salsa al formaggio- juustokastiketta (L, G)

Burger di fagioli neri- Mustapapupihvi (VE, G)

Hamburger della casa- Talon jauhelihapihvi (L, G)p

VENERDí / PERJANTAI

Tortelloni al burro e salvia – tortelloni salvia- voikastikkeessa (L)

Polpette piccanti- Tuliset lihapyörykät (L, G)

Baccalà al pomodoro– Turskaa tomaattikastikkeessa (L, G)

Crespelle con spinaci– pinaattiletut (L)

Hinnat

Lounaan hinta vuonna 2025 on 13,70 €.

Hintaan sisältyy runsas salaattibuffet, talon leipä, herkullinen lämmin pääruoka, kahvi tai tee sekä pieni jälkiruoka.

Jos haluat kevyemmän vaihtoehdon, voit nauttia pelkän salaattibuffetin leivän kera hintaan 11,70 €.

Eläkeläisille tarjoamme lounaan hintaan 12,70 € klo 12.45–13.45.

Sulkemisaikaan myymme hävikkiruokaa hintaan 10 €/kg.

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut pitkäaikaisesta lounassopimuksesta, otathan yhteyttä: myynti@nordrest.fi.

Tervetuloa! Benvenuti!

Joulumenu tarjoillaan 10. joulukuuta klo 11:00–14:00. Hinta: 19,90 €.

Aukioloajat ja yhteystiedot Ravintola Studio10

Aukioloajat:

Ma-pe klo 10.45-14.00

Yhteystiedot:

Uutiskatu 8A
00240 Helsinki

studio10@nordrest.fi

puh. +358 400 980 260

"Rakkaudesta ruokaan"

Michael Bühring, toimitusjohtaja

Lähetä palautetta

Täällä voit lähettää palautetta ravintolkokemuksestanne, risuja tai ruusuja! Tavoitteemme on joka päivä tarjota reilu ruokailukokemus!

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Tilaa uutiskirjeemme

Ota meihin yhteyttä

Osallisuus, avoimuus ja läpinäkyvyys ovat meille sydämenasioita – erityisesti kestävyyteen liittyen. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja mielipiteitä siitä, kuinka voisimme kehittää vastuullisuuttamme entistä paremmaksi.