Tervetuloa lounaalle Vuokkiin uinnin tai muun kuntoilun jälkeen. Tai voihan tänne tulla vain fiilistelemään kun muut pulikoivat. Lounaan lisäksi tarjoamme erilaisia vitriinituotteita, herkullisia leivonnaisia, juomia ja mukavaa palvelua.
Täältä voit myös tilata omiin juhliisi ruokaa. Kysy rohkeasti
Viikko 47 / 17.11-.21.11.
MAANANTAI
Lihapullat kermakastikkeessa (L, G)
Perunamuusi (L, G), puolukkahillo (VE, M, G)
Jauhispyörykät pippuri-kaurakermakastikkeessa (VE, M, G)
Porkkana-linssikeitto (VE, M, G)
TIISTAI
Rapeaksi paistettua kanaa (M, G, FIN), mango-jogurttikastiketta (L, G)
Paahdetut paprika-lohkoperunat (VE, M, G)
Kukkakaali-kikhernecurry (VE, M, G)
Parsakaali-kookoskeitto (VE, M, G)
KESKIVIIKKO
Ruiskauraleivitetyt silakkapihvit (M),
sitruuna-valkosipulikermaviilikastike (L, G),
Keitetyt perunat tillivoisulalla (L, G)
Kaali-lihalaatikko (L, G), puolukkasurvos ja maustekurkku (VE, M, G)
Vihreä pinaatti-tofukastike (VE, M, G)
Metsäsienikeitto (L, G)
TORSTAI
Meat lovers pizza, kinkulla, salamilla ja jauhelihalla (L)
Tonnikala-katkarapupizza, punasipulilla, kapriksella ja rucolalla (L)
Pizza fetalla, kirsikkatomaatilla, oliiveilla, punasipulilla ja rucolalla (L)
Kermainen lohikeitto (L, G)
PERJANTAI
Mureaa porsaanulkofilettä omena-punaviinikastikkeella (M, G, FIN)
Juures-perunamuusi (L, G)
Herne-lehtikaalipihvit (VE, M, G), porkkanatsatsiki (L, G)
Kaali-jauhelihakeitto (M, G, pyydettäessä VE, M, G)
Kysy erityisruokavalioista henkilökunnalta
-Pidätämme oikeudet ruokalistan muutoksiin-
Ruokavaliomerkinnät:
VE=Vegaaninen L=Laktoositon M=Maidoton G=Gluteeniton .
Huomioimme myös muut erikoisruokavaliot pyydettäessä.
Kysy lisää allergeeneistä henkilökunnalta.
Viikko 47 / 17.11-.21.11.
MAANANTAI
Lihapullat kermakastikkeessa (L, G)
Perunamuusi (L, G), puolukkahillo (VE, M, G)
Jauhispyörykät pippuri-kaurakermakastikkeessa (VE, M, G)
Porkkana-linssikeitto (VE, M, G)
TIISTAI
Rapeaksi paistettua kanaa (M, G, FIN), mango-jogurttikastiketta (L, G)
Paahdetut paprika-lohkoperunat (VE, M, G)
Kukkakaali-kikhernecurry (VE, M, G)
Parsakaali-kookoskeitto (VE, M, G)
KESKIVIIKKO
Ruiskauraleivitetyt silakkapihvit (M),
sitruuna-valkosipulikermaviilikastike (L, G),
Keitetyt perunat tillivoisulalla (L, G)
Kaali-lihalaatikko (L, G), puolukkasurvos ja maustekurkku (VE, M, G)
Vihreä pinaatti-tofukastike (VE, M, G)
Metsäsienikeitto (L, G)
TORSTAI
Meat lovers pizza, kinkulla, salamilla ja jauhelihalla (L)
Tonnikala-katkarapupizza, punasipulilla, kapriksella ja rucolalla (L)
Pizza fetalla, kirsikkatomaatilla, oliiveilla, punasipulilla ja rucolalla (L)
Kermainen lohikeitto (L, G)
PERJANTAI
Mureaa porsaanulkofilettä omena-punaviinikastikkeella (M, G, FIN)
Juures-perunamuusi (L, G)
Herne-lehtikaalipihvit (VE, M, G), porkkanatsatsiki (L, G)
Kaali-jauhelihakeitto (M, G, pyydettäessä VE, M, G)
Kysy erityisruokavalioista henkilökunnalta
-Pidätämme oikeudet ruokalistan muutoksiin-
Ruokavaliomerkinnät:
VE=Vegaaninen L=Laktoositon M=Maidoton G=Gluteeniton .
Huomioimme myös muut erikoisruokavaliot pyydettäessä.
Kysy lisää allergeeneistä henkilökunnalta.
Lounaan hinta vuonna 2025 on 13,70 €.
Hintaan sisältyy runsas salaattibuffet, talon leipä, herkullinen lämmin pääruoka, kahvi tai tee sekä pieni jälkiruoka.
Jos haluat kevyemmän vaihtoehdon, voit nauttia pelkän salaattibuffetin & keiton leivän kera hintaan 11,50 €.
Eläkeläisille tarjoamme lounaan hintaan 12,70 €
Sulkemisaikaan myymme hävikkiruokaa hintaan 10 €/kg.
Mikäli yrityksesi on kiinnostunut pitkäaikaisesta lounassopimuksesta, otathan yhteyttä: myynti@nordrest.fi.
Tervetuloa!
Joulumenu tarjoillaan 10. joulukuuta klo 11:00–14:00. Hinta: 19,90 €.
Ma-pe 8.30-20.30
La-su 9.00-20.30
Lounas ma-pe klo 11-14
Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.
Osallisuus, avoimuus ja läpinäkyvyys ovat meille sydämenasioita – erityisesti kestävyyteen liittyen. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja mielipiteitä siitä, kuinka voisimme kehittää vastuullisuuttamme entistä paremmaksi.