Italialaisesta keittiöstä inspiraatiota ammentava Studio10 on lounas- ja tilausravintola Ilmalassa, YLE:n studiotalossa. Lounaan lisäksi keskitymme studiotuotantojen aikana niin esiintyjien, kuin yleisönkin ruokailuihin ja kahvituksiin. Ravintolassa on anniskeluoikeudet ja se on erinomainen tila järjestää yli 100 hengen juhlia.
LOUNASLISTA VKO 47/ 17.-21.11.2025
Lounasbuffet sisältää kolme lämmintä ruokaa, salaattipöydän, talon leipää, jälkiruoan sekä kahvin/teen.
LUNEDí / MAANANTAI
Pasta all´arrabbiata- Tulinen tomaattipasta (L )
Maiale impanato e aioli– Leivitettyä porsaanleikettä & aiolia (L)
Pesce del giorno – Päivän kalaa (L, G)
Bistrecca barbabietola – Punajuuripihvejä (VE, G)
MARTEDí / TIISTAI
Blackout menu
Lounas tarjolla klo 10.30–13.30
Sisältää runsaan:
Buffet di antipasto – Kylmän antipasto pöydän
Ribollita- Toscanalainen keitto
dolce – Jälkiruuan
MERCOLEDí / KESKIVIIKKO
Ravioli di ricotta e spinachi- Ricotta-pinaatti raviolit (L)
Maiale al vino rosso– Possua punaviinikastikkeessa (L, G)
Scorfano al basilico- Puna-ahventa basilikan kanssa (L, G)
Verdure con tofu- Tofua vihannespedillä (VE, G)
GIOVENDí / TORSTAI BURGER DAY
Maionese al peperoncino – chilimajoneesi (M, G)
Lollo rosso & pomodoro & cipolla rossa- Salaattia & tomaattia & punasipulia (VE, G)
Panino-Sämpylä (M) & Coleslaw (M, G)
Salsa al formaggio- juustokastiketta (L, G)
Burger di fagioli neri- Mustapapupihvi (VE, G)
Hamburger della casa- Talon jauhelihapihvi (L, G)p
VENERDí / PERJANTAI
Tortelloni al burro e salvia – tortelloni salvia- voikastikkeessa (L)
Polpette piccanti- Tuliset lihapyörykät (L, G)
Baccalà al pomodoro– Turskaa tomaattikastikkeessa (L, G)
Crespelle con spinaci– pinaattiletut (L)
LOUNASLISTA VKO 47/ 17.-21.11.2025
Lounasbuffet sisältää kolme lämmintä ruokaa, salaattipöydän, talon leipää, jälkiruoan sekä kahvin/teen.
LUNEDí / MAANANTAI
Pasta all´arrabbiata- Tulinen tomaattipasta (L )
Maiale impanato e aioli– Leivitettyä porsaanleikettä & aiolia (L)
Pesce del giorno – Päivän kalaa (L, G)
Bistrecca barbabietola – Punajuuripihvejä (VE, G)
MARTEDí / TIISTAI
Blackout menu
Lounas tarjolla klo 10.30–13.30
Sisältää runsaan:
Buffet di antipasto – Kylmän antipasto pöydän
Ribollita- Toscanalainen keitto
dolce – Jälkiruuan
MERCOLEDí / KESKIVIIKKO
Ravioli di ricotta e spinachi- Ricotta-pinaatti raviolit (L)
Maiale al vino rosso– Possua punaviinikastikkeessa (L, G)
Scorfano al basilico- Puna-ahventa basilikan kanssa (L, G)
Verdure con tofu- Tofua vihannespedillä (VE, G)
GIOVENDí / TORSTAI BURGER DAY
Maionese al peperoncino – chilimajoneesi (M, G)
Lollo rosso & pomodoro & cipolla rossa- Salaattia & tomaattia & punasipulia (VE, G)
Panino-Sämpylä (M) & Coleslaw (M, G)
Salsa al formaggio- juustokastiketta (L, G)
Burger di fagioli neri- Mustapapupihvi (VE, G)
Hamburger della casa- Talon jauhelihapihvi (L, G)p
VENERDí / PERJANTAI
Tortelloni al burro e salvia – tortelloni salvia- voikastikkeessa (L)
Polpette piccanti- Tuliset lihapyörykät (L, G)
Baccalà al pomodoro– Turskaa tomaattikastikkeessa (L, G)
Crespelle con spinaci– pinaattiletut (L)
Lounaan hinta vuonna 2025 on 13,70 €.
Hintaan sisältyy runsas salaattibuffet, talon leipä, herkullinen lämmin pääruoka, kahvi tai tee sekä pieni jälkiruoka.
Jos haluat kevyemmän vaihtoehdon, voit nauttia pelkän salaattibuffetin leivän kera hintaan 11,70 €.
Eläkeläisille tarjoamme lounaan hintaan 12,70 € klo 12.45–13.45.
Sulkemisaikaan myymme hävikkiruokaa hintaan 10 €/kg.
Mikäli yrityksesi on kiinnostunut pitkäaikaisesta lounassopimuksesta, otathan yhteyttä: myynti@nordrest.fi.
Tervetuloa! Benvenuti!
Joulumenu tarjoillaan 10. joulukuuta klo 11:00–14:00. Hinta: 19,90 €.
Ma-pe klo 10.45-14.00
Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.
Osallisuus, avoimuus ja läpinäkyvyys ovat meille sydämenasioita – erityisesti kestävyyteen liittyen. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja mielipiteitä siitä, kuinka voisimme kehittää vastuullisuuttamme entistä paremmaksi.