Italialaisesta keittiöstä inspiraatiota ammentava Studio10 on lounas- ja tilausravintola Ilmalassa, YLE:n studiotalossa. Lounaan lisäksi keskitymme studiotuotantojen aikana niin esiintyjien, kuin yleisönkin ruokailuihin ja kahvituksiin. Ravintolassa on anniskeluoikeudet ja se on erinomainen tila järjestää yli 100 hengen juhlia.
LOUNASLISTA VKO 40/ 29.9-03.10.2025
Lounasbuffet sisältää kolme lämmintä ruokaa, salaattipöydän, talon leipää, jälkiruoan sekä kahvin/teen.
LUNEDí / MAANANTAI
Gnocchi al pomodorino – Gnocchipastaa tomaattikastikkeella ( L)
Guance di maiale al vino rosso – Porsaanposkea punaviinikastikeella (L, G)
Filetti di pollo al gorgonzola –Broilerin fileetä gorgonzolakastikkeella (L, G)
Scofano all erbe – Puna-ahventa yrttikastikkeella (L, G)
MARTEDí / TIISTAI
Pasta all´arrabbiata – Pastaa tulisessa tomaattikastikkeella (LV)
Spezzatino di manzo – Naudanlihapataa (L, G)
Tilapia filetti al pesto rosso– Tilapiafileetä punaisella pestolla (L, G)
Misto verdure e tofu- Kasviksia tofun kera (Veg, G)
MERCOLEDí / KESKIVIIKKO
Pasta alla bolognese – Pasta bolognese (L)
Salmone al vino bianco – Lohta valkoviinikastikkeella (L,G)
Pollo alla kiev – Kievin kanaa (L)
Pepperoni e cipolla e fagioli -Paprika-sipuli-papupataa (Ve, G)
GIOVENDí / TORSTAI
Pasta alla pesto di rucola – Rucola pestopastaa (L)
Bistecca tritata alla senape – Pannupihvejä sinappikastikkeella (L, G)
Pesce del giorno – Päivän kalaa (L)
Tofu alle verdure – Tofua juurespedillä (VE, G)
VENERDí / PERJANTAI
Penne alla vodkia – Pastaa kermaisella tomaattikastikkeella ( L)
Pollo al peperoncino – Kanaa chilillä (L;G)
Sorfano alla crema di basilico – Puna-ahventa kermaisessa basilikakastikkeela (L,G)
Bistecche vegetarienane con tofu – Kasvispihvejä tofulla ( VE, G)
LOUNASLISTA VKO 40/ 29.9-03.10.2025
Lounasbuffet sisältää kolme lämmintä ruokaa, salaattipöydän, talon leipää, jälkiruoan sekä kahvin/teen.
LUNEDí / MAANANTAI
Gnocchi al pomodorino – Gnocchipastaa tomaattikastikkeella ( L)
Guance di maiale al vino rosso – Porsaanposkea punaviinikastikeella (L, G)
Filetti di pollo al gorgonzola –Broilerin fileetä gorgonzolakastikkeella (L, G)
Scofano all erbe – Puna-ahventa yrttikastikkeella (L, G)
MARTEDí / TIISTAI
Pasta all´arrabbiata – Pastaa tulisessa tomaattikastikkeella (LV)
Spezzatino di manzo – Naudanlihapataa (L, G)
Tilapia filetti al pesto rosso– Tilapiafileetä punaisella pestolla (L, G)
Misto verdure e tofu- Kasviksia tofun kera (Veg, G)
MERCOLEDí / KESKIVIIKKO
Pasta alla bolognese – Pasta bolognese (L)
Salmone al vino bianco – Lohta valkoviinikastikkeella (L,G)
Pollo alla kiev – Kievin kanaa (L)
Pepperoni e cipolla e fagioli -Paprika-sipuli-papupataa (Ve, G)
GIOVENDí / TORSTAI
Pasta alla pesto di rucola – Rucola pestopastaa (L)
Bistecca tritata alla senape – Pannupihvejä sinappikastikkeella (L, G)
Pesce del giorno – Päivän kalaa (L)
Tofu alle verdure – Tofua juurespedillä (VE, G)
VENERDí / PERJANTAI
Penne alla vodkia – Pastaa kermaisella tomaattikastikkeella ( L)
Pollo al peperoncino – Kanaa chilillä (L;G)
Sorfano alla crema di basilico – Puna-ahventa kermaisessa basilikakastikkeela (L,G)
Bistecche vegetarienane con tofu – Kasvispihvejä tofulla ( VE, G)
Lounaan hinta vuonna 2025 on 13,70 €.
Hintaan sisältyy runsas salaattibuffet, talon leipä, herkullinen lämmin pääruoka, kahvi tai tee sekä pieni jälkiruoka.
Jos haluat kevyemmän vaihtoehdon, voit nauttia pelkän salaattibuffetin leivän kera hintaan 11,70 €.
Eläkeläisille tarjoamme lounaan hintaan 12,70 € klo 12.45–13.45.
Sulkemisaikaan myymme hävikkiruokaa hintaan 10 €/kg.
Mikäli yrityksesi on kiinnostunut pitkäaikaisesta lounassopimuksesta, otathan yhteyttä: myynti@nordrest.fi.
Tervetuloa! Benvenuti!
Ma-pe klo 10.45-14.00
Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.
Osallisuus, avoimuus ja läpinäkyvyys ovat meille sydämenasioita – erityisesti kestävyyteen liittyen. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja mielipiteitä siitä, kuinka voisimme kehittää vastuullisuuttamme entistä paremmaksi.