Ravintola Huudi

Ravintola, kuten koko Huudin talo kehittyy jatkuvasti. Viimeisimpänä askeleena ravintolaa uudistettiin Nordrestin ilmeen mukaiseksi. Viihtyisässä ja valoisassa ravintolassamme voit nauttia Munkkivuoren maittavimman lounaan, jonka kruunaa kahvin kanssa tarjottava ihana jälkiruoka.

Lounaslista viikko 40

VIIKKO 40 (29.9.-3.10.)

Lounas: 13.70 € (2025)

MAANANTAI

Kukkakaali & linssi curry VE, G

Cheddar gratinoitua uunimakkaraa L, G

Turskafileetä sitruuna-kapris kastikkeessa L, G

Keitin perunaa ruskistetulla voilla L, G

Jäätelö L, G

TIISTAI

Kukkakaali-herne pinaatinsävyinen kookospata. L, G

Kokin omat pannupihvit karamellisoitujen sipulien kera L

Höyrytettyä teriyaki puna-ahventa M, G

Lohkoperunat L, G / Keltainen riisi VE, G

Jäätelö L, G

KESKIVIIKKO

Intialainen Palak paneer VE, G

Tumman samettinen kana adobo L, G

Kampelarullia yrttisessä kookoskastikkeessa L, G

Kasvisriisiä VE, G/ Rosmariini perunat L, G

Jäätelö L, G

TORSTAI

Raikasta parsa risottoa L, G

Huudin Lasagne alla Bolognesea L

Puna-ahventa piparjuuri-valkoviinikastikkeessa L, G

Perunagratiinia L, G

Jäätelö L, G/ Lettuja lisukkeineen L + korvapuusteja

PERJANTAI

Huudin kesäkurpitsapihvit & balsamicopaprikaa VE, G

Paahdettua kananpoikaa pehmeällä appelsiini kastikkeella L, G

Savulohi aurajuusto-halloumi pasta L

Timjamiperunaa L, G

Jäätelö L, G

 

Ruokavaliomerkinnät:

VE=Vegaaninen L=Laktoositon M=Maidoton G=Gluteeniton.

Huomioimme myös muut erikoisruokavaliot pyydettäessä.

Lisätietoja ruuan allergeeneistä saat henkilökunnalta.

VIIKKO 40 (29.9.-3.10.)

Lounas: 13.70 € (2025)

MAANANTAI

Kukkakaali & linssi curry VE, G

Cheddar gratinoitua uunimakkaraa L, G

Turskafileetä sitruuna-kapris kastikkeessa L, G

Keitin perunaa ruskistetulla voilla L, G

Jäätelö L, G

TIISTAI

Kukkakaali-herne pinaatinsävyinen kookospata. L, G

Kokin omat pannupihvit karamellisoitujen sipulien kera L

Höyrytettyä teriyaki puna-ahventa M, G

Lohkoperunat L, G / Keltainen riisi VE, G

Jäätelö L, G

KESKIVIIKKO

Intialainen Palak paneer VE, G

Tumman samettinen kana adobo L, G

Kampelarullia yrttisessä kookoskastikkeessa L, G

Kasvisriisiä VE, G/ Rosmariini perunat L, G

Jäätelö L, G

TORSTAI

Raikasta parsa risottoa L, G

Huudin Lasagne alla Bolognesea L

Puna-ahventa piparjuuri-valkoviinikastikkeessa L, G

Perunagratiinia L, G

Jäätelö L, G/ Lettuja lisukkeineen L + korvapuusteja

PERJANTAI

Huudin kesäkurpitsapihvit & balsamicopaprikaa VE, G

Paahdettua kananpoikaa pehmeällä appelsiini kastikkeella L, G

Savulohi aurajuusto-halloumi pasta L

Timjamiperunaa L, G

Jäätelö L, G

 

Ruokavaliomerkinnät:

VE=Vegaaninen L=Laktoositon M=Maidoton G=Gluteeniton.

Huomioimme myös muut erikoisruokavaliot pyydettäessä.

Lisätietoja ruuan allergeeneistä saat henkilökunnalta.

Hinnat

Lounaan hinta vuonna 2025 on 13,70 €.

Hintaan sisältyy runsas salaattibuffet, talon leipä, herkullinen lämmin pääruoka, kahvi tai tee sekä pieni jälkiruoka.

Jos haluat kevyemmän vaihtoehdon, voit nauttia pelkän salaattibuffetin leivän kera hintaan 11,70 €.

Eläkeläisille tarjoamme lounaan hintaan 12,70 €.

Sulkemisaikaan myymme hävikkiruokaa hintaan 10 €/kg.

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut pitkäaikaisesta lounassopimuksesta, otathan yhteyttä: myynti@nordrest.fi.

Tervetuloa!

Aukioloajat ja yhteystiedot Ravintola Huudi

Aukioloajat:

11.00-14.00

Yhteystiedot:

Huopalahdentie 24
(Canonin talo)

huudi@nordrest.fi

puh. +358 50 355 1344

 

"Rakkaudesta ruokaan"

Michael Bühring, toimitusjohtaja

Lähetä palautetta

Täällä voit lähettää palautetta ravintolkokemuksestanne, risuja tai ruusuja! Tavoitteemme on joka päivä tarjota reilu ruokailukokemus!

Kontakta oss

Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.

Tilaa uutiskirjeemme

Ota meihin yhteyttä

Osallisuus, avoimuus ja läpinäkyvyys ovat meille sydämenasioita – erityisesti kestävyyteen liittyen. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja mielipiteitä siitä, kuinka voisimme kehittää vastuullisuuttamme entistä paremmaksi.