GVC-ravintolat avaa Lounasmesta Portsarin Vuosaaren satamassa 15.1.24. Tarjolla on arkipäivisin lounas, jossa runsas salaattibuffetti, lämmin ruoka ja jälkkäri. Teemme myös pitopalvelua, joten kysy rohkeasti palveluistamme. Tervetuloa!
KAHVI JA PIENI JÄLKIRUOKA SISÄLTYVÄT HINTAAN
Italianpataa (L)
Tandoorin kanaa (L G)
Minttujogurttikastike (L G)
Riisiä (M G)
Puolukkakiisseliä (M G) ja kermavaahtoa (L G)
Grillikekkerit Sami Garamin kanssa
Porsaan BBQ ribsit (M G)
Grillatut kanansiivet (L)
Grillimakkaraa (M G)
Lohkoperunat (Ve G)
Grillattuja kasviksia (Ve G)
Chilimajoneesi (G M)
Hot BBQ (Ve)
Letut ja hillot (L)
Jauhelihapihvejä ruskeassa kastikkeessa (L G)
Chili con kanaa (L G)
Keitettyjä kesäperunoita (L G)
Maustettua riisiä (Ve G)
Pannacotta (L G)
Kermainen pyttipannu eli Bellmannin pannu (L G)
Silakkapihvit (L)
Keitettyjä kesäperunoita (L G)
Mustaherukka–raparperipiirakkaa (M G) ja vaniljakastike (L)
Hyvää juhannusta!!!
Lounaan hinta vuonna 2025 on 13,70 € sisältäen runsaan salaattibuffetin, talon leipää, herkullisen lämpimän ruuan ja loppuun vielä kahvin ja pienen jälkkärin. Pelkkä salaattibuffa ja leipä maksaa 10 €.
GVC-lounareita ostamalla saat 10 lounasta hintaan 125 €. Kysy tästä henkilökunnaltamme. Mikäli yrityksesi haluaa tehdä kanssamme pitkäaikaisen lounassopimuksen, ole hyvä ota yhteyttä myynti@cafeteria.fi.
Eläkeläisille tarjoamme lounaan hintaan 12,33 €.
Ruokavaliomerkinnät:
VE=Vegaaninen L=Laktoositon M=Maidoton G=Gluteeniton .
Huomioimme myös muut erikoisruokavaliot pyydettäessä.
Tervetuloa ja hyvää ruokahalua!
Ravintola on avoinna kello 8-14.30 ja lounasta tarjoillaan kello 10-14.
Delaktighet, öppenhet och transparens är frågor som ligger oss varmt om hjärtat. Särskilt när det gäller hållbarhet. Hör gärna av er med synpunkter och åsikter kring hur vi kan bli ännu bättre i vårt hållbarhetsarbete.
Osallisuus, avoimuus ja läpinäkyvyys ovat meille sydämenasioita – erityisesti kestävyyteen liittyen. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja mielipiteitä siitä, kuinka voisimme kehittää vastuullisuuttamme entistä paremmaksi.